"De Lispeltuut" is een heerlijk vakantiehuis in Midsland aan Zee op Terschelling. Het ligt op ongeveer 300 meter van het strand. Het is van alle gemakken voorzien.

Op de begane grond bevind zich een gezellige woon-eetkamer met open keuken, een slaapkamer met een twee persoons bed, een badkamer met douche, ligbad en 2 waskommen, een toilet en een garage/berging.

Vanuit de woonkamer komt u via de trap op de entresol. Hier staat een tafel waar u bijvoorbeeld spelletjes aan kunt doen. Ook zijn er op de verdieping 2 slaapkamers met elk twee enkele bedden. Op één slaapkamer staan de twee bedden naast elkaar. Verder is er een tweede toilet en een wastafel aanwezig.

In de woonkamer staat een kast met TV, video ,DVD en een radio met CD-speler.

De keuken beschikt over een 6-pits gasfornuis met een grote oven, een koelkast, een vaatwasser en een magnetron. Vanzelfsprekend is er ook een koffiezetautomaat, een SENSEO en een waterkoker.

In de garage/berging staat een wasmachine, een droger, en een koel/vries-combinatie. Hier staat ook een kinderstoel, een opvouwbaar kinderbedje, en een bolderwagen tot uw beschikking.

De Lispeltuut beschikt over WiFI.( draadloos internet)

Ondankt het feit dat er dus totaal 6 slaapplaatsen zijn wordt "De Lispeltuut" verhuurd voor maximaal 4 personen.

Op de bedden liggen 1 persoondekbedden.

U dient zelf beddengoed en linnengoed mee te nemen. U kunt dit ook huren op Terschelling.

 

HUISDIEREN ZIJN NIET TOEGESTAAN IN HUISJE

"DE LISPELTUUT"

Wij verzoeken u binnen niet te roken. Andere mensen kunnen hiervan last ondervinden.

Graven op het terrein is absoluut verboden. 

Wij zijn zelf zuinig op "De Lispeltuut" en verlangen van u hetzelfde. Bij vertrek dient u het huisje netjes en schoon achter te laten. Wanneer u vertrokken bent, wordt door Schoonmaakbedrijf TOT een eindcontrole verricht.

De Lispeltuut wordt verhuurd vanaf Pasen tot en met de Herftvakanties. Voor prijzen en beschikbaarheid verwijzen wij u naar de website www.delispeltuut.op-terschelling.nl  . Op deze Site kunt u ook een reservering plaatsen.